HTML

rebuild

autó felújítás, fémlökhárítósok

Friss topikok

Linkblog

2009.11.30. 12:29 brokhauser

index ... válasz?

Kivittem téli álomra a Capri-t, két autóval mentünk így öcsém volt a másik sofőr. Mielőtt eljöttünk, azért körbenéztük a kocsit és beszéltünk az aktuális dologról, az indexről. Azt mondta, ami mellesleg jó ötlet, hogy a duplalámpák közé, alulra rakjak be valami háromszög alakú indexet. Rögtön be is ugrott az MK3 Mondeo, Focus ill. azt hiszem az újabb Fiesta-knak is ilyen az oldalindexe. De ugyebár méretet nem szoktak írni semmilyen tuning oldalon ahol ilyen dolgokat lehet kapni, így személyesen vagy telefonon kell utánakérdeznem. Egy biztos, a Mondeo-é nagy. Szélessége 8 cm lehet magassága 4 cm. A Mondeo-é pedig 10 cm széles - a fene se gondolta volna, hogy az a kicsi oldalvillogó 10 cm - pedig annyi. Mérőszalag a zsebemben, aztán az utcán majd csak centi-végre kapok egy Focus-t vagy Fiesta-t, meglátjuk azok mekkorák lesznek. Meg valami fekete darab kéne, hogy legyen.

A második verzió kicsit költségesebb és több átalakítást is igényel. Mégpedig, ahhoz kéne egy MK2-es hűtőmaszk, ami mögé - amolyan amerikai autósan - beraknék két nagy szögletes indexet. Oldalt pedig - elöl és hátul is - a lökhárító tartó műanyagok helyén lévő szögletes lyukakat, kellene megnövelni és oda pedig helyzetjelzőt rakni. Előlre narancssárgát, hátulra pirosat.

Szerintem az első lesz...

Szólj hozzá!

Címkék: index autó capri általános felújítás lökhárító


A bejegyzés trackback címe:

https://rebuild.blog.hu/api/trackback/id/tr781562946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása